пятница, 25 марта 2016 г.

За сприяння Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти, департаменту освіти і науки КМДА, Корпорації Microsoft та інформаційної підтримки Освітнього порталу “Педагогічна преса”  Всеукраїнська асоціація Монтессорі запрошує до участі у Всеукраїнському on-line фестивалі Монтессорі-закладів «7 хвилин гуманістичної педагогіки Монтессорі». Із  5 по 30 березня 2016 року вони будуть доступні для вільного перегляду на Освітньому порталі «Педагогічна преса».
Підсумки on-line фестивалю буде підбито 7 квітня 2016 року.
http://pedpresa.ua/149901-ms.html
Ідеї об’єднання, обміну досвідом і популяризації методу неодноразово лунали на конференціях, семінарах, майстер-класах у всіх куточках України. Запрошуємо вас поділитися власним досвідом; отримати можливість віртуально відвідати заклади ваших колег та одержати доступ до корисного відеоальманаху, що стане в пригоді як для саморозвитку, навчання, аналізу, так і для роботи з батьками.
Для участі у фестивалі приймаються короткі відеоролики або презентації в Power Point (версія від 2010 р.), що наочно демонструють реалізацію основних філософських принципів гуманістичної педагогічної системи Марії Монтессорі в межах дитячих освітніх закладів України.
Відеоматеріали мають бути не просто візитівкою вашого закладу, а повинні розкривати суть філософії і педагогіки Марії Монтессорі, показати, як це розуміння втілене у життя саме вашого закладу.
Можна взяти і висвітлити будь-який філософський принцип – наприклад, підготовлене довкілля, позитивна дисципліна, нормалізація, роль педагога, робота з батьками тощо. Або піти «від зворотнього» і показати,  які далекі від реальності міфи про методику Монтессорі. Як завжди, Монтессорі-педагогіка пропонує вибір і передбачає творчість!
Творімо і разом продемонструймо компетентність, професійність і зрілість Монтессорі-спільноти України!
Звертаємо вашу увагу, що ви можете зробити кілька роликів, але тривалість їх перегляду не повинна перевищувати 7 хвилин.
Ролики слід завантажити на YouTube, а лінки на них надіслати на адресу ms@pedpresa.com.ua. Із  5 по 30 березня 2016 року вони будуть доступні для вільного перегляду на Освітньому порталі «Педагогічна преса».
Підсумки on-line фестивалю буде підбито 7 квітня 2016 року. Передбачається можливість особистої присутності або on-line підключення.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

А что Вы думаете по этому поводу ?